Η Τ.Ν. ονειρεύτηκε ένα παράξενο εφιαλτικό πλάσμα που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα… Ελπίζουμε

Νέα

Κατευθείαν από τα βάθη της τεχνητής νοημοσύνης, η κόλαση χαιρετά τον Crungus — ή κάπως έτσι, γιατί μέχρι πριν από λίγες μέρες, κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε αυτό το πράγμα .

Το τερατούργημα που είναι γνωστό μόνο με το όνομα που έγινε meme φαίνεται ότι γεννήθηκε σε αυτό το αεροπλάνο από τον streamer και τραγουδιστή – ηθοποιό του Twitch, Guy Kelly. Το Σαββατοκύριακο, ο Kelly δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός DALL-E Mini – τώρα γνωστό ως Craiyon – με τη λέξη “Crungus”, μαζί με τα αποτρόπαια αποτελέσματά του.

Αν και το Urban Dictionary έχει μερικούς ορισμούς για τον όρο “Crungus”, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν να κάνουν με τα υπολείμματα που συσσωρεύονται κάτω από τα νύχια κάποιου και άλλα φρικτά μέρη , δεν υπήρχαν αποτελέσματα της Google για τον όρο έμοιαζε ακόμη και από μακριά με το τέρας που ονειρευόταν ο Craiyon.

Όπως σημειώνει ο Kelly, ο όρος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «λέξη που έφτιαξα» — που κάνει τα φρικτά αποτελέσματα εύλογα μπερδεμένα, για να μην αναφέρουμε λίγο απόκοσμα.

“Σοβαρά όμως”, έγραψε ο streamer στην ανάρτησή του . “Δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο από απόσταση στο Google. Και είναι όλα ΤΟΣΟ παρόμοια. Είναι αληθινό τώρα εξαιτίας μου; Έχει η κυβέρνηση Crungus και η τεχνητή νοημοσύνη γνωρίζει;”

Όπως συνέχισε ο Kelly, ίσως «το χειρότερο πράγμα» στην ιστορία είναι ότι στην πραγματικότητα βρήκε τον όρο «Crungus» στη μέση της νύχτας και τον έδωσε στη γεννήτρια εικόνας, αλλά δεν έλεγξε τα αποτελέσματα μέχρι να ξύπνησε. αργότερα εκείνο το πρωί.

Στις απαντήσεις στα tweets του Kelly, ένας χρήστης σημείωσε ότι φαίνεται να υπάρχει ένα άλλο κρυπτό που ονομάζεται Crungus “που εμφανίστηκε μυστηριωδώς στο παιχνίδι “Carnivores Ice Age” σε ένα meme Discord που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια.”

Όπως σημείωσε ο ίδιος χρήστης, το meme φαίνεται να δείχνει ένα ” Cacodaemon ” από το franchise “DOOM” που, με κάποιο τρόπο, μπήκε στο παιχνίδι.

“Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να ξεσκαρτάρει αυτό το συγκεκριμένο meme” , συνέχισαν , “εξ ου και οι μάλλον δαιμονικές εικόνες.”

Πράγματι, σε ένα βίντεο στο YouTube από τον Μάρτιο του 2020 , ένας streamer με το όνομα χρήστη Jvirus δημοσίευσε για μια παράξενη θέαση στο παιχνίδι “Carnivores” που, σύμφωνα με την ερασιτεχνικά επεξεργασμένη επανεξέτασή τους, υποτίθεται ότι εμφανίστηκε όταν έπαιζαν το παιχνίδι.

Αν και το meme “Crungus” εμφανίζεται πράγματι σε μια σελίδα θαυμαστών “Carnivores” στο Reddit , το ανόητο Cacodemon στο χρώμα της ντομάτας φαίνεται πολύ διαφορετικό από το γκρι-καφέ Crungus.

Ενώ η επακόλουθη αναζήτηση για το ” Cacodaemon ” παρήγαγε μερικά πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα τόσο από την ελληνική όσο και από τη μυθολογία “DOOM” , αυτοί οι σχετικά σκοτεινοί τύποι δαιμόνων γενικά δεν εμφανίζονται όταν κάποιος ψάχνει στο Google “Crungus”, που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ίδια η τεχνητή νοημοσύνη έκανε κάποιο είδος σύνδεση μεταξύ των εννοιών.

Ή εναλλακτικά, ίσως με κάποιο δύσκολο τρόπο, η λέξη “Crungus” απλώς παραπέμπει στο μοντέλο Craiyon, ένα συγκεκριμένο είδος άσχημου πλάσματος. Όπως συμβαίνει με πολύ προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο Twitter, ο Crungus έχει γίνει κάτι σαν μια μίνι διασημότητα, με τουλάχιστον έναν λογαριασμό παρωδίας στον οποίο ο hobgoblin κάνει παρατηρήσεις για τους εορτασμούς του Θερινού Ηλιοστασίου και παίρνει μια κινούμενη εικόνα.

Τις επόμενες ημέρες, η προέλευση του Chungus είχε προβλεφθεί από μια άλλη τεχνητή νοημοσύνη και ο δαίμονας φάνηκε να συντρίβει τον ιστότοπο της IFLScience όταν αυτός ο ιστότοπος έγραφε την τρομακτική του ιστορία.

Αλλά δεν είμαστε ακόμα πιο κοντά στο να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι το Chungus ή γιατί το Craiyon το δημιουργεί τόσο σταθερά με τόσο λίγες προφανείς πληροφορίες φόντου.

Σε μια συνέντευξη στο IFLScience , ο streamer που μύησε στον κόσμο αυτόν τον δαίμονα του C-Lister έδωσε μια πιθανή εξήγηση για την ύπαρξή του.

“Ο Crungus είναι ένα πλάσμα που υπήρχε πάντα σε έναν κόσμο λίγο γειτονικό με τον δικό μας”, είπε ο Kelly, “και μέσω της ύβρεως της ανθρωπότητας στην προσπάθεια να δημιουργήσει μια μηχανή σκέψης, τρυπήσαμε το πέπλο μεταξύ των κόσμων και προσκαλέσαμε κάτι που δεν μπορεί ποτέ να γίνει.”

Σε αυτή την περίπτωση, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους.

Πηγή: futurism.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.